MENÜ
 • Örökre rács mögött élne a transzvesztita gyilkos

  A Rózsaszín Óriásnak nevezett Wolfgang Schmidt öt nő és egy ártatlan kisbaba haláláért felelős. A férfi úgy érzi, veszélyt jelent a társadalomra, ezért retteg a szabadlábra kerüléstől.

  Már 1992 óta rács mögött él a 46 éves német férfi. Bár önmaga szerint élete végéig ott lenne a helye, nagyon úgy tűnik, hogy ez mégsem lesz így – számolt be esetéről a Bild.

  A pszichopata gyilkost gyerekkorában rendszeresen verte az anyja és emiatt olthatatlan dühöt érzett minden olyan nő iránt, aki a mamára emlékeztette. A 190 centisre nőtt férfi már fiatal korában is rózsaszín ruhákban járkált és transzvesztitaként gyilkolt meg brutális kegyetlenséggel öt nőt, ráadásul egy kisbabát is.

  A törvényszéki pszichológus véleménye alapján az ideggyógyászat zárt részlegébe csukták be, ahol azóta Beaténak hívatja magát. 2010 óta hormontablettákat szed, hogy mihamarabb véglegesen nővé operáltathassa át magát.

  Sokként érte a sorozatgyilkost, hogy kezelő orvosai szerint állapota javul és a pszichiátria szigorúan zárt osztályáról egy szabadabb részlegbe kerülhetett át. Itt kísérettel már sétálhat olyan helyen is, ahol a többi kezelttel is találkozik és azt mondták neki: ha így halad a gyógyulása, pár év múlva végleg kiengedik.

  “Megőrültek ezek? Soha, de soha ne engedjenek szabadon, mert veszélyes vagyok, lehet, hogy újra gyilkolni fogok” – kiáltott fel kétségbeesetten a szabadulást meglengető nyilatkozatokat hallva Wolfgang-Beate.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon