MENÜ
 • Örökre lemondott a szexről a fiatal nő

  A 29 éves nő undorítónak tartja a szerelmeskedést, ezért olyan társat keres, akivel kölcsönösen gyakorolhatják az életfogytiglan tartó cölibátust.

  A brit Liza Smith-nek különös elvárásai vannak, ami a párkapcsolatokat illeti. A 29 éves lány úgy döntött, a jövőben teljesen szexmentes életet él, mert egyáltalán nem vágyik a testiségre.

  „Mindig próbáltam kifogásokat találni, hogy most ezért vagy azért ne szexeljünk, de ez nem megy a végtelenségig” – mesélt a meghökkentő döntéshez vezető útról Smith. „A partnereim nem mindig vették észre, hogy inkább csak elviselem a szexet, de nem okoz semmi élvezetet, sőt gusztustalannak találom és utálom. Már az előjátéknál rosszul voltam, és hiába próbáltam ezt az érzést elnyomni magamban, nem ment. Ezért úgy döntöttem, soha többé nem akarok szexelni.”

  Az aszexuális lány azt mondja, nincs semmi defektje, egyszerűen csak a nemi vágy hiányzik belőle. „Minden orvos szerint tökéletesen egészséges vagyok, és nem vagyok leszbikus sem. A gyerekkoromban sem történt semmi, ami miatt megutáltam volna a szexet, valószínűleg ilyennek születtem.”

  Smith bízik benne, hogy talál egy hasonló gondolkodású férfit, akit nem érdekel a testiség. Ha pedig később gyereket szeretne, szülés helyett inkább majd örökbe fogad.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon