MENÜ
 • Óriáslábkörmökkel hódít

  Nem volt elég neki, hogy kézkörmei extrém hosszúra nőttek

  Az 54 éves Ayanna, avagy az óriáslábkörmű nő az életével játszik. Először a kézkörmeit növesztette extrém hosszúra, de nem volt elégedett, úgyhogy a lábkörmeit is körülbelül tízcentis hosszúságúra növesztette. Szerinte így szexi, de nem tud cipőket felvenni, ráadásul a mozgás is csak körülményesen megy neki. Pedig fontos lenne, hogy mozogjon, mert cukorbetegsége van.

  “Ez így szexi és elegáns. Hosszú körmű istennőnek tartanak” – nyilatkozta a magát csak Ayannának hívó nő a TLC bizarr függőségekről szóló műsorában.

  Az extrém hosszúságú körmök talán már annyira nem is szokatlanok a mai világban. Jass Ison Sinkfield például 22 év alatt körülbelül hatvan centisre növesztette meg a körmeit a kezén . Ayannának nem ilyen hosszúak a kézkörmei, de ami különlegessé teszi, hogy Ayanna a lábán is megnövesztette a körmöket, összesen nagyjából 40 centi lábkörme van. A leghosszabb körülbelül tíz centi, a legrövidebb körülbelül öt.

  Ayanna olyannyira függő, hogy képes az életét is kockára tenni a brutális hosszúságú körmökért. A nőnek ugyanis 2-es típusú cukorbetegsége van, ami miatt sok mozgásra lenne szüksége. A körmei azonban nagyon is gátolják őt a mozgásban.

  “A személyiségem felét ezek a körmök teszik ki. Elképzelhetetlen, hogy levágjam őket” – jelentette ki a nő. Ayanna öt évvel ezelőtt kezdte el a lábkörmeit is növeszteni.

  Nyomj egy lájkot, ha szerinted sem szexi!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon