MENÜ
 • Óriási fogyásra vette rá magát, amiért folyton gúnyolták

  Az első nap az egyetemen beragadt a székbe egy angol lány, amiért kortársai rettenetesen kicikizték. Megan Longdon teljes életmódváltásba kezdett diáktársai miatt.

  Megan Longdon több, mint 110 kilót nyomott, amikor felvették a bristoli egyetemre, mára pedig súlya közel felét leadta már. “Az egyetem első napján, közvetlenül az előadás végén történt, hogy amikor fel akartam állni, éreztem, hogy valami nem stimmel. Sokáig csak fészkelődtem, végül feladtam. Annyira kínos volt. Ott volt az a sok ember, akik potenciálisan a barátaim lehettek volna, s mindenki át kellett, hogy másszon rajtam, mert nem tudtam felállni. Meg kellett várnom, amíg kimennek” – mesélte élete talán legkínosabb sztoriját Megan.

  megan

  Rút kiskacsából hattyú

  “Végül, 10-15 perccel az óra után, amikor már mindenki kiment, kipréseltem magam a székből. Megfogtam a karfát, húztam magam az asztal segítségével. Aztán hetekig be sem mentem az egyetemre, és utána is kerültem az embereket” – folytatta a most 20 éves lány, aki hamar rájött: egyetlen esélye, hogy barátokat szerezzen, ha felhagy a gyorséttermi kajákkal.

  Ennek egyébként meg is lett az eredménye: 11 hónap alatt ruhamérete 8 számmal csökkent, mára súlya egészséges, Megan 60 kilót nyom. “Az életem visszatért a normális kerékvágásba. Végre viselhetek szoknyákat és szép ruhákat, nem csak mindent eltakató bő felsőket” – lelkendezett az egyetemista.

  Már több cikk is született túlsúly, illetve fogyás témában. Írtunk már a világ egykori legkövérebb emberéről, akire végre rátalált a szerelem, de volt már szó a világ legkövérebb tacskójáról is, akinek ugyancsak sikerült a fogyás, és – sajnos – akadt, aki addig evett, míg bele nem halt

  (Forrás/kép: Mirror)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon