MENÜ
 • Ördögűző-forródrótot működtetnek a papok

  Lassan mindenki ördögöt szeretne űzetni otthonában, így az erre szakosodott egyházi különítményeknek is ideje volt lépést tartani a modern kommunikációs eszközökkel.

  Egy családtagunkat megszállta a gonosz? Vagy netán a házunkon ül sötét átok és a föld alól sem tudunk előkeríteni egy olyan papot, aki ért az ördögűzéshez? Sebaj. Milánóban erre is van megoldás. A Katolikus Egyházmegye ugyanis nem régiben felállított egy ördögűző forródrótot, mely segítséget nyújthat számunkra. A papok szerint erre azért volt szükség, mert az elmúlt egy évben olyan szinten megnőtt az ördögűzésre szakosodott egyházi férfiak iránti kereslet, hogy nem elég, hogy a szokásos állományt kénytelenek voltak a duplájára emelni, ráadásul egy call-center működése is elengedhetetlenné vált annak érdekében, hogy mindenkihez időben eljusson a mennyei segítség.

  Ezért mostantól bárki, Európa-szerte felhívhat egy megadott telefonszámot, szigorúan hétfőtől péntekig délután egy és öt között, ahol elsírhatja bánatát a szolgálatkész papoknak, akik szükség esetén a hozzá legközelebb lévő szakképzett kollégát is kivezénylik, hogy aztán némi vizet szétlocsolva meg egy kis hókuszpókuszt elmormolva azok el is tüntessék minden problémánk.

  És ha valaki netán kételkedne abban, hogy még sincs ekkora kereslet az ördögűzés iránt, rosszul teszi. Gabriele Amorth atya, aki a Vatikán fő mágusa,  ördögűzője, állítólag több mint hetvenezer átkot vett már le a rászorulókról. Ő volt egyébként az az úriember is, aki szerint a Vatikánnal kapcsolatos szex-botrányok nem a papok, hanem sokkal inkább az ördög hibája, továbbá a bűnös élvezetek, mint például a jógázás, vagy a Harry Potter olvasása váltja ki az emberekből az olyan ördögi viselkedésmódot, amely egyenesen a Sátán szolgálatában áll.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon