MENÜ
 • Opera és dráma az AIDS ellen

  Opera és dráma az AIDS ellen

  Jonas Kaufmann tenor, Andreas Schager mezzoszoprán és Elena Maximova szoprán, valamint Hila Fahima és Kristin Lewis énekesek, a nemzetközi opera csillagai hallatják majd hangjukat a HIV/AIDS elleni hadjárat javára. A bécsi Kamarazenekar kíséretében Azis Sadikovic lesz, a Bécs Filharmóniai Kórust Walter Zeh irányítja majd. Mostantól a donor dobozok megvásárolhatók a Life Ball irodában, a ticket@lifeball.org címen, vagy a +43 1 595 5600-14 számon, amivel a koncert majd megtekinthető lesz.

  Az idei LIFE + koncerten minden a “haza” csillogó kifejezés körül lesz, és a következő kérdésekre adnak válaszokat: Mi az otthon? Egy hely, egy hit, egy érzés, egy emlék? Emberek és szokások? Ezek a legfontosabb témája az opera-előadásoknak, de az osztrák irodalom-kánon rövid olvasmányai is megjelennek – Markus Meyer és Sunnyi Melles, valamint a hegedű virtuóz Lidia Baich szólójában. 80 évvel azután, hogy Ausztria csatlakozott Németországhoz, Ute Lemper énekes emlékeztet a történetírás e szomorú pillanatára Songs of Eternityjével, a jiddis dalokból, amik a gettóból származnak. Az otthon, ahol senki nem volt, írja majd az idei koncert felirat. Művészi szempontból a bécsi művész, aki a fantasztikus realizmus úttörője, Arik Brauer ábrázolja a témát. Az esti poszter igazolja a félrevezető ötletet, hogy az otthonnak mindig földrajzi helynek kell lennie. “Nagyon megérint, hogy a klasszikus művészetek, a színház és a chanson terület nagy nevét ismét az ügy szolgálatába helyezték. Alexander Wiegold, Burgtheater rendező dramaturgiájában a HIV / AIDS-et a harctéri színpadon egyesítették.” – mondta Gery Keszler, a LIFE + és a Life Ball vezérigazgató-főszervezője. Az adományozó dobozokat, beleértve a Le Méridienben való részvételt a koktélozáson, ami június 1-jén lesz, már a Life Ball irodán keresztül lehet lefoglalni.

  A kulturális élményre szóló jegyek 2018. április 20-tól érhetők lesznek a CULTURUALL és a LIFE BALL, a WIEN TICKET hivatalos jegypárosán keresztül. Az eseményből származó bevétel nemzeti és nemzetközi HIV / AIDS támogatási projektekre terjed ki. 2018-ban a Life Ball 25-ik alkalommal ünnepli az életet, az emberi méltóságot, a toleranciát és az egyenlő jogokat. A klasszikus művészet és a kultúra barátait ösztönzi egy közös cél támogatására, hogy felhívja a figyelmet a HIV / AIDS-re.

  Tehát, 2018. június 2. 19:00 – BURGTHEATER. Rendező: Alexander Wiegold, Videó produkció: Michael Balgavy. 2 x 60 perc, szünettel. Résztvevő művészek: Lidia / Hila Fahima / Jonas Kaufmann / Kristin Lewis / Ute Lemper / Elena Maximova / Sunnyi Melles / Markus Meyer / Philharmonia Chorus / Azis Sadikovic / Andreas Schager / Vienna Kamarazenekar / Walter Zeh.

  JEGYEK: € 190,00 / € 150,00 / € 110,00 / € 75,00 / € 40,00. A jegyvásárlással támogatjuk a nemzeti és nemzetközi HIV / AIDS segélyprojekteket! A jegyek a CULTURUALL és a LIFE BALL, WIEN TICKET hivatalos jegypénztárán keresztül érhetők el 2018. Április 20-tól.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon