MENÜ
 • Önmagát látta az 500 éves festményen

  Ezt már hívhatjuk katarzisnak: Max Galuppo saját magát megpillantotta meg egy XVI. századi festményen

  A philadelphiai Temple Egyetem diákjának döbbenetes élményben volt része. Max a helyi Művészeti Múzeum egyik tárlatára látogatott el a barátnőjével, Nikki Curtisszel, aki kővé dermedve vette észre, hogy párja néz vissza rá egy itáliai olajfestményről.

  “Hihetetlen volt. Régi lovagi páncélokat és sisakokat nézegettünk, amikor Nikki hirtelen ­fel­kiáltott: nézd, azon a festményen te vagy! – mesélte a fiatalember. – Egy XVI. századi ismeretlen festő Nemesember párbajtőrrel című művéről van szó, vélhetően az 1560-as években készült. Az első pillanatban nekem nem tűnt fel a hasonlóság.”

  “Mondtam neki, hogy nézze csak meg jobban a képet, és képzelje el magát abban a reneszánsz öltözékben – tette hozzá a barátnő, aki szerint a hasonlóság nem véletlen.  – Bogarat ültetett a fülembe, mivel a nagyszüleim Olaszországból származnak.”

  Ezek után Max Galuppo elhatározta, hogy felkutatja az őseit. Lehetségesnek tartja, hogy a képnek köszönhetően kiderül, hogy kik voltak a felmenői és még számos izgalmas dolog.

  “Új értelmet kapott az életem” – lelkesedett.

  Forrás: Bors

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő