MENÜ
 • Öngyilkos lett fogfájása miatt

  Az egykori modellre, a negyvenegy esztendős Dorian Thomsonra holtan találtak rá otthonában. Öngyilkosságának oka az évek óta őt gyötrő fogfájdalom volt.

  Egyik barátja, Ross Illingworth elmondása szerint nem ez volt az első alkalom, hogy Thomson véget próbált vetni életének. Már egyszer megkísérelte gyógyszerekkel túladagolni magát, akkor azonban még meggondolta magát. A férfi egy ritka betegségben, Ehlers-Danlos szindrómában szenvedett, amely vérzékenységgel, instabil izületekkel és nyúlós bőrrel járt.

  Dorian egykor életvidám, mindenki által kedvelt és szeretett férfi volt, azonban hat évvel ezelőtt egy fogorvosnál próbálta meggyógyíttatni a kórmiatt beteg és fájó fogait. A kezelés azonban rosszul sikerült, onnantól kezdve folyamatosan fogfájásával bajlódott, alig aludt és evett, valamint folyamatosan morfiumon élt. Egy időben azt tervezte, hogy műhiba-per miatt beperli a fogorvost, azonban erről végül letett.

  Próbált más fogászati klinikákat is felkeresni, azonban súlyos állapota miatt sehol nem mertek foglalkozni vele. A holttestét vizsgáló halottkém szerint a férfi elméje az utolsó napokban elborulhatott a fájdalom miatt és ekkor választhatta az öngyilkosságot.

  forrás: velvet.hu

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon