MENÜ
 • Öngyilkos lett a savval leöntött nő

  Nem bírta elviselni az igazságtalanságot.

  Több mint egy évtized küzdelem után feladta a harcot és öngyilkos lett az a pakisztáni nő, akinek arcát 2000 májusában ex-férje savval öntötte le, tönkretéve ezzel életét.

  A nő az elmúlt évtizedben majdnem negyven plasztikai műtéten esett át, melyek során megpróbálták helyretenni teljesen eldeformálódott arcát, szétmart orrát. A nő akkor öt éves gyermeke is végignézte az esetet. Fakhra időközben Rómába költözött, hogy ott kezdhessen új életet, és igazságáért harcolt, mindhiába.

  Fakhra Younus egy hatemeletes épület tetejéről ugrott le, miután búcsúlevelében megfogalmazta, hogy feladja a harcot az igazságszolgáltatással szemben, mivel ex-férje még mindig szabadlábon van a szörnyű eset után. Ezután március 17-én véget vetett életének.

  Bilal Khar-t 2002-ben ugyan letartóztatták gyilkossági kísérlet vádjával, de öt hónap után szabadon is engedték. Sokak szerint a korábbi pakisztáni miniszter édesapa miatt kerülhette el a büntetést. Azóta is tagadja az ellene felhozott vádakat.

  A tragédia előtt gyönyörű ex-feleség, akit saját gyermeke sem ismert fel a bűntett után, nem bírta tovább elviselni azt, hogy az ellene elkövetett borzalmak ellenére szülőhazájában semmiféle következmény nem született, ezért döntött úgy, hogy véget vet életének.

  Nyugodjék békében.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon