MENÜ
 • Öngyilkos lett a rapper menedzsere

  A kétgyerekes, negyvennégy éves családapa épp egy kemény válás kellős közepén volt és emellett súlyos anyagi gondokkal is küzdött.

  50 Cent menedzserét holtan találták meg saját lakásán. Jelentések szerint öngyilkosságot követett el. Chris Lightra, aki korábban többek között P Diddyvel és Mariah Carey-vel is dolgozott együtt, tegnap reggel találtak rá bronxi lakása kertjében, pisztollyal a közvetlen közelében.

  Mi vitte rá ezt a fiatal férfit arra, hogy önkezével vessen véget saját életének? Sajnos több problémája is volt. A kétgyerekes, negyvennégy éves családapa épp egy kemény válás kellős közepén volt és emellett állítólag súlyos anyagi gondjai is voltak, több millió dolláros tartozást halmozott fel az évek alatt.

  Egyik utolsó mondata állítólag ez volt: “Belefáradtam.” A rapper 50 Cent a következő közleményt adta ki: “Chris nagyon fontos része volt a biznisznek és a fejlődésemnek egy évtizeden át. Jó barát és egyben tanácsadó is volt, aki mint művészt és mint vállalkozót segített fejlődni. Imáim a családjáért szólnak. Igazán hiányozni fog.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon