MENÜ
 • Öngyilkos férfire találtak

  Az amerikai Milwaukee városában David Carter 2007-ben azt mondta szomszédainak, hogy elköltözik. Ehelyett azonban inkább öngyilkos lett.

  A férfi idén töltötte be volna negyvenötödik életévét. Noha lakbért már évek óta nem fizetett, ez valahogy senkinek nem tűnt fel. Sőt, még a háza előtti gyepet is rendszeresen gondozta a helyi városvezetés. Az önkormányzat aztán erről benyújtott neki egy számlát, amit nem meglepő módon soha nem egyenlített.

  Végül úgy találtak rá holttestére, hogy az általa bérelt ingatlant szerették volna valaki másnak kiadni. Az ingatlanügynök ki is ment a helyszínre és végül ő talált rá Mr. Carter teteméből arra, ami még megmaradt. Négy év alatt ugyanis csontvázig porladt, az orvosok fogsora alapján azonosították be. A jelek szerint David fejbe lőtte magát, a fegyver pedig a mellkasán pihent.


  A férfiről annyit lehet tudni ezen kívül, hogy egyedüli gyerek volt, anyukája nevelte fel. Az édesanyja 1997-es halála után állítólag írni kezdett és nagyon visszahúzódóvá vált. Haláláig köztisztviselőként dolgozott, aztán egyszer csak eltűnt. Még barátai sem aggódtak érte. Az is csak holttestének felfedezése után derült ki, hogy volt egy 14 éves lánya, akivel szintén nem tartotta a kapcsolatot. A rendőrség azonban talált egy cetlit, amelyre az apa felírta, milyen tárgyakat hagy lányára.
  forrás: blikk.hu

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon