MENÜ
 • Olimpiai orgiákról vallott az élsportoló

  Nem is gondolnánk talán, mennyire elengedik magukat az olimpikonok ha egyszer alkalmuk adódik rá. Egy nevét nem vállaló brit atléta most őszintén megosztotta elég hardcore történeteit egy angol magazinnal.

  “Ha akarsz, az olimpia során minden éjszaka másik nővel fekszel le” – magyarázta az olimpikon. Az eddig sem volt titok, hogy az olimpia során a sportolók stresszlevezetés gyanánt előszeretettel kavarnak össze gyakorlatilag bárkive, konkrét sztorikat azonban ezidáig nem hallhattunk. A brit csapat egyik tagja azonban most megtörte a jeget és meglepő őszinteséggel mesélt élményeiről:

  “Az emberek sokszor azt hiszik, hogy egy sportolónak bizonyos előírások szerint kell viselkednie. Ami félig igaz is, hiszen a versenyek során nagyon fegyelmezettnek kell lennünk. De amint végeztünk, azonnal elengedjük magunkat.

  Az olimpiai faluban a különböző országok sportolói külön részeken vannak elszállásolva, de mindenki találkozik mindenkivel. Először csak kitűzőket cserélnek, vagy adnak egymásnak fáslit meg ilyeneket. Aztán ahogy telik az idő, meglátogatják egymást a szállásukon, felveszik egymást a Facebookon és a Twitteren, és telefonszámot is cserélnek. Aztán a második héttől kezd izgalmassá válni a dolog.

  Az egyik csapattársammal megbeszéltük, hogy találkozunk néhány ukrán atlétával és bemegyünk Londonba bulizni. Felírattam magunkat a Mahiki vendéglistájára: egész éjszaka koktélt ittunk és táncoltunk. Elkezdtem csókolózni az egyik lánnyal – egy csinos szőkével, akinek hatalmas kék szemei voltak. Meghívtuk őket a szállásunkra, hogy mulassunk még egy kicsit.

  Becsempésztük őket magunkhoz. A csapattársam bevonult a hálóba az egyik lánnyal, én meg kint maradtam a másikkal a nappaliban. Gyönyörű teste volt, és alig volt rajta ruha – csak egy mini nadrág meg egy felső. Elkezdtünk csókolózni, ő meg csak lekapta a ruháit és ott állt előttem meztelenül. Mondta, hogy hozzak gumit, mert szexelni akar.

  Pillanatokkal később a csaj, akivel a csapattársam volt, kijött a szobából egy szál pólóban és bugyiban. Ránk nézett, és mondta, hogy ne zavartassuk magunkat csak inni akar valamit. Gondoltam, tesztelem őket egy kicsit: mondtam a lánynak, akivel voltam, hogy csak akkor szexelek vele, ha először ő szexel a másik csajjal. Simán belementek a dologba, és látszott rajtuk, hogy nem először csinálják.

  Mire észbe kaptam, ott smároltak a nappaliban, én meg köztük térdeltem. Nem akarok túl sok részletet elárulni, de annyit mondhatok, hogy nagyon-nagyon jól éreztem magam. A csapattársam eleinte kicsit izgult, de aztán ő is csatlakozott.”

  A sportoló arról is mesélt, hogy az olimpiai faluban tényleg bármi megtörténhet, semmin sem kell meglepődni. Ráadásul mentségként azt is felhozta, hogy mivel a legtöbb versenyző a sok edzés miatt szingli, tulajdonképpen teljesen természetes, hogy amint alkalom nyílik egy kis huncutkodásra, azonnal lecsapnak rá. Hát… végül is ha nem fáj senkinek…

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon