MENÜ
 • Olimpia: Nyolc versenyzőt kizártak

  Elégedetlen szurkolók fütyültek a lelátón az ominózus tollaslabda-mérkőzéseken. Az A és C csoportban versenyző kínai, két dél-koreai és indonéz párosok a vádak szerint megpróbálták befolyásolni a negyeddöntők összeállításait, ezért eszméletlen gyengén játszottak.

  A taktika lényege azt lett volna, hogy a csapatok elkerüljék, hogy a döntő előtt a többi csoportban játszó honfitársukkal kelljen megmérkőzniük. Egy világbajnok csapattól, mint a kínai, teljesen kizárt, hogy véletlen lenne olyan hálóba ütés, amelyet talán még egy középsős óvodás is képes lenne elkerülni. Ráadásul egymás után többször is.

  Két mérkőzés is botrányba fulladt a taktikázás miatt. Először, kedden este a kínai páros csapott össze a dél-koreaival, melyben az utóbbiak simán nyertek, de a mérkőzés több mint gyanús volt. A játékvezető az egyik szakaszban figyelmeztette is a játékosokat, amennyiben folytatják a taktikázást, kizárás lehet a jutalmuk. A másik, C-csoportos mérkőzésen szinte ugyanez történt, ott az edzőknek kellett könyörögni a játékvezetőnek, hogy folytathassák a meccset.

  Utólag azonban az indonéz a kínai és a két dél-koreai párost kizárták. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke szerint egy-egy ilyen eset az egész Olimpia hírnevének árt, mivel az “sérti a sport szellemét és erkölcseit”.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon