MENÜ
 • Olimpia: Jakabos Zsuzsanna a döntőben!

  Hosszú Katinka csak a kilencedik.

  Ma este kétszáz méteres pillangóúszás elődöntőket láthattunk. Mindkettőn izgulhattunk, hiszen Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna is a döntőbe kerülésért küzdhetett. Az első körben Katinkának nem volt könnyű dolga. Főleg, mivel ma este a pillangón kívül még a kétszáz méteres vegyes úszás döntőjén is szerepelnie kell, valószínűleg nagy a nyomás rajta. A világbajnok Jiao és a szintén erős Hoshi nagyon jól indult, Katinka az első hossz után a negyedik-ötödik helyen állt. Végül 2:07:69-es ideje a negyedik helyre volt elég, sorsáról pedig a következő futam döntött.

  A másik elődöntőben Jakabos Zsuzsannáért izgulhattunk. Erős ellenfelei voltak, többek között a spanyol klasszis Garcia, illetve a címvédő Lui Zige is. Jó előjelnek mutatkozott azonban Jakabos délelőtti ideje, bizalommal vághatott tehát neki a kétszáz méteres pillangónak. Zsuzsanna a hármason úszott, a kezdésnél a címvédő Zige azonnal előnyhöz jutott, Jakabos pedig a második helyen fordult az első hossz után. Az első száz méteres könnyen tartotta a lépést, később azonban az amerikai Hersey erőre kapott, Zige mellett pedig a spanyol Garcia is elindult. Jakabos kissé visszaesett. Végül sikerült maga mögé utasítania a címvédőt, így a végül harmadikként ért célba az amerikai Hersey és a spanyol Garcia mögött.

  Jakabos 2:06:82-es ideje ötödikként kvalifikálta sportolónkat a döntőbe, míg Hosszú Katinka a kilencedik lett, így nem kerülhetett be a végső megmérettetésbe.

  Hosszú Katinkáért ma este még egyszer szurkolhatunk a kétszáz méteres vegyesúszás döntőjében.

  Sok sikert, lányok!

   

   

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon