MENÜ
 • Olcsó harmadik esküvője volt a Forma 1 mogulnak

  Lányai nem igazán támogatták a frigyet, egyikük sem ment el az esküvőre.

  Akárcsak lánya Petra, most Bernie Ecclestone is megházasodott. A különbség csak annyi volt a két lagzi között, hogy a lányhoz képest édesapjáé roppant szerény és intim hangulatú menyegző volt egy svájci kisvárosban.

  A leányzó esküvőjét tavaly Rómában tartották és három napon keresztül tartott olyan világsztárok fellépésével, mint Eric Clapton, vagy a Black Eyed Peas. Bernienek szinte a szeme se rebbent mikor állnia kellett a cechet, noha egy alkalommal “abszurnak” nevezte, hogy az eredetileg másfél millió dollárosra tervezett esküvő végül közel a tízszeresébe került.

  Bernie ifjú aráját Brazíliában ismerte meg, ahol a hölgy a Forma 1 marketingjével foglalkozott és eljegyzésüket idén áprilisban jelentették be. Ekkoriban a negyvenhat esztendős Fabiana egy több, mint százezer dollárt érő jegygyűrűvel a kezén mászkált. A svájci faházban megtartott esküvő már tizenöt éve a család tulajdonában áll, ahová minden karácsonykor pihenni járnak.

  A környéken többek között olyan szomszédokat mondhatnak magukénak, mint a filmrendező Roman Polanski, vagy a divattervező Valentino. Előző válása után körülbelül hárommilliárdos vagyonnal rendelkező férfinek több mint egy milliárdot kellett kicsengetnie akkori feleségének, Slavicának. Akkor megfogadta, hogy soha többet nem nősül meg. Hát, eddig bírta. Úgy tűnik lányai nem igazán támogatták a frigyet, ugyanis egyikük sem ment el az esküvőre.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon