MENÜ
 • Olajon és zsíron él a kislány

  Hihetetlen! A 9 éves brit kislánynak ritka betegsége van, ami miatt pont azt kell ennie, amit a diétázók messziről elkerülnek, különben meghalna.

  Amy Paterson nem kedvtelésből követi a mások számára rendkívül egészségtelennek számító táplálkozási szokásokat. Ha ugyanis nem tartja be a hatalmas mennyiségű zsírból és olajból álló napi diétáját, akár meg is halhat. Rajta kívül még kb. csak százan szenvednek ebben a ritka kórban.

  Az orvosok szerint nem mindennapi betegsége miatt zsíros húsokat, pizzákat, tejszínt, zsíros tejet kell nagy mennyiségben fogyasztania, hogy szervezete fenn tudja tartani önmagát. 1482 kalóriás, hat étkezésből álló diétájára rendkívüli módon oda kell figyelne. Egy-egy étkezés alkalmával háromszor annyi zsiradékot kell elfogyasztania, mint hasonló korú társainak, illetve étkezésenként egy felnőtt teljes napi adagjának megfelelő olajat kell meginnia.

  Ezek nélkül az életét közvetlenül veszélyeztető rohamot kap, mert nem megfelelő az agya glükóz ellátása,ha “normálisan” étkezne, az nála a szervezet működéséhez szükséges energia teljes hiányához vezetne.

  A rohamai csecsemőkorban kezdődtek, de csak néhány év múlva sikerült megállapítani, hogy rendkívül ritka genetikai betegségben szenved.

  A hibás gént apjától örökölte. A kislány mostanra megbarátkozott a problémával és az étkezési előírásokkal. Nagyon vigyáz, hogy „egészségesen” pontosabban – a többi ember szemszögéből nézve – egészségtelenül étkezzen.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon