MENÜ
 • Oláh Gergő a fővárosba költözik

  A szülei végleg elveszítik az énekes fiút: ahogy betelik a koncertnaptára, úgy lesz egyre bizonyosabb, hogy Gergő Budapestre költözik a családjával.

  A legutóbbi  X-Faktor nyertese még sem kapta a tizenkétmilliós nyeremény első részletét, mégis hamarabb pénz állt a házhoz, mint sejtette. Oláh Gergőnek pénteken volt az első fellépése, és erre az évre lassan meg is telt a koncertnaptára.

  “Szerettem volna, hogy ez így legyen, egy énekes a színpadon érzi jól magát. Megvalósult az álmom! – mesélte Gergő boldogan. – Az ünnepekre szerencsére szabadságot kaptam, azaz 24-től 26-ig a szeretteimmel lehetek majd. Utána azonban újabb fellépések következnek, szilveszterkor ráadásul nem is egy helyen várnak majd rám. Közben lassan a saját lemezem miatt is munkába kell állnom, azaz nem fogok unatkozni.”

  A hírnév és a győzelem természetesen a családja életére is hatással volt.

  “Való igaz, Budapestre költözünk a családdal! Kinéztünk egy új otthont, egyelőre egy bérlakást. Igyekeztünk úgy választani, hogy közel legyen a belvároshoz, és a feleségemnek egyszerű legyen a tömegközlekedés, főleg, ha a két gyermekkel szeretne utazni.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon