MENÜ
 • Októberben: az első magyar horrorfilmes fesztivál!

  Itthon filmes fesztiválokból sem vagyunk bőségesen ellátva, ezért is külön öröm, hogy jövő hónapban lesz Halloween Night Fest.

  A Halloween Night Fest elnevezésű horrorfilmes fesztivál október 26-án kerül megrendezésre a budapesti Corvin moziban Ennek keretében a műfaj olyan különleges csemegéit lehet itthon is megtekinteni nagy vásznon, amikre még nem volt lehetőségünk. És talán nem is lesz.

  Pár cím a kínálatból: The Divide, Juan of The Dead, The 25th Reich, Escape, Lobos de Arga, Frost, Outpost: Black Sun és The Cloth, de ez közel sem a teljes “névsor”. Bővebb információkért keressétek fel a rendezvény Facebook oldalát.

  Természetesen minden vetítés eredeti nyelven, magyar felirattal tekinthető meg. Az ADS és a UPC által szervezett rendezvény érdekessége, hogy október 26-án este 6-tól másnap reggel hatig nem csak a Corvin moziban lehet megnézni ezeket a filmeket, hanem a UPC videótárban is egy egész hónapon át. A mozijegy egy előadásra 1490 forint lesz, míg a 12 órás időtartamra 3990 forint.

  Rettegésre fel!

  Forrás: sg.hu

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon