MENÜ
 • Okostelefonos gázolás ellen pantomim!

  Érdekes módszerek Philadelphia városában a gondatlanság ellen...

  Philadelphia államban már oly komoly gondot jelenteken az okostelefonjukat nyomogató emberek, hogy radikálisan léptek fel ellenük.

  Na nem kell semmi rosszra sem gondolni – az államban a telefonjukat nyomogató gyalogosok és autósok okoztak már olyan mennyiségű balesetet, hogy az állam úgy látta jónak, ha felhívják az emberek figyelmét a veszélyre.

  Előző évben a gyalogosokat figyelmeztették arra, hogy nem a legjobb ötlet a telefonba mélyedve átkelni az utakon – ekkor a Városházához közel eső utcára írták fel, hogy “texting lane”, utalást arra, hogy az utcát ma már az emberek Facebookra, e-mailre és sms-re használják.

  Idén az autósok jöttek, akik ugyancsak sokszor már nem az utat figyelik, hanem inkább az érintőképernyőt. Az önkormányzat idén a helyi színházakból fogadott fel pantomimeket és bohócokat, hogy játsszák el az út közepén az autósoknak, hogy mi is történik, ha az egyik fél nem figyel rendesen az útra.

  A maradandó élmény nem hiábavaló. A város nagy hangsúlyt fektet a biztonságra, hiszen évente háromezer ember hal meg gázolásban.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon