MENÜ
 • Okosan sportoljunk a télen!

  Néhány jó tanács azoknak, akik télen a szabadban mozognak.

  Először is figyeljünk az öltözködésünkre. Kocogáshoz, biciklizéshez vásároljunk aláöltözetet, melyek sportboltokban kapható, nagyon vékony, ám kitűnő hőtartó tulajdonságokkal bíró anyagból készített alsóruházatok. Az az ideális, ha egy picit fázunk, hiszen így pont akkor lesz megfelelő a hőérzetünk, amikor a mozgástól átmelegszenek az izmaink. Az ízületekre is figyeljünk: viseljünk vízálló cipőt, meleg zoknit, kesztyűt, sálat, sapkát.

  Következő tanácsunk az étkezéssel kapcsolatos: télen egyáltalán nem ajánlott éhgyomorra mozogni. Mielőtt elindulnánk bringázni, kocogni, mindenképpen együnk a sportolás előtt legalább egy órával energiagazdag ételeket.

  Az is nagyon fontos, hogy csak alapos bemelegítést követően kezdjünk sportolni. Az izmoknak ilyenkor több időre van szükségük ahhoz, hogy fölvegyék az „üzemi” hőmérsékletet.

  Végül hasznos lehet télen C-vitamint és valamilyen általános multivitamint szedni a kondícióktól függetlenül. Ezek hozzájárulnak, hogy ahhoz, hogy megőrizzük állóképességünket, ami a szellemi kihívások esetén is fontos.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon