MENÜ
 • Ők nyertek az MTV European Music Awards-on

  Idén sem okozott sok meglepetést az MTV European Music Awards.

  A frissen befutott sztárok hódítottak az MTV EMA díjátadó gáláján tegnap éjszaka, nem sok meglepetést okozva díjaikkal, melyek tulajdonosait már jó előre meg lehetett jósolni.

  Az abszolút nyertes Taylor Swift lett, aki a Legjobb női előadó, Legjobb élő előadó és a Legjobb kinézet díjakat söpörte be, igaz díjait rekedtesen vette át torokgyulladása miatt.

  Két díjjal távozhatott a kanadai Carly Rae Jepsen, aki Call Me Maybe című mély daláért a Legjobb dalt és a Best Push kategóriákban győzedelmeskedett. Hogy végre európai nyertesekről is beszéljünk, a One Direction ugyancsak két MTV-figurára vigyázhat a közös vitrinben – ők lettek az Év felfedezettje és nekik vannak a Legjobb rajongóik is.

  Kim Kardashian mellesleg meg is jegyezte a nőcsábász Harry Stylesról, hogy “szívesen felhívná” – így a még huszas éveibe sem belépett tini akár egy újabb harmincast adhatna hódítói listájához.

  Justin Bieber három díjjal távozhatott, övé lett a Legjobb színpadi előadás, a Legjobb pop és a Legjobb férfielőadó díja.

  A fellépők közül PSY aratta a legnagyobb sikert, aki David Hasselhoffal lépett színpadra Frankfurtban a Gangnam Style-al, mely mellesleg az év videója lett.

  Ezen kívül Nicki Minaj nyerte a Legjobb hip-hop előadó díját, a Linkin Park a Legjobb rockét, David Guetta az Legjobb elektronikus zene kategóriában győzedelmeskedett, Lana Del Rey pedig a Legjobb alternatív előadó volt az idén.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon