MENÜ
 • Ok nélkül gyújtotta rá a lakást szomszédaira az őrült nő

  A közös folyósón kinthagyott babakocsi bőszítette fel a 43 éves brit nőt olyannyira, hogy egy egész családot kiirtott. Három kisgyerek is szörnyethalt a tűzben.

  Melanie Smith már a tragikus eset előtt is többször összetűzésbe keveredett a felette lakó családdal, mert szerinte szomszédai elviselhetetlenül viselkedtek.

  Azt állítja, a 20 éves Lee Anna Shiers, élettársa, a 23 éves Liam Trimbell és 15 hónapos kisfiuk állandóan zajongott, ráadásul a fiatal nő szétszórta a cigarettacsikket a lépcsőházban, írja a Mirror. Smith többször is megfenyegette már őket, hogy rájuk gyújtja a lakást, végül részeg mámorában meg is tette, amikor véletlenül megbotlott a folyosón hagyott babakocsiban.

  A gyújtogatás időpontjában a fiatalok lakásában tartózkodott még Anna négyéves unokaöccse, Bailey és kétéves unokahúga, Skye is.

  A tűz gyorsan elharapózott a lakásban, és bár Liam kétségbeesetten kihívta a tűzoltókat, mire kiértek, már késő volt. Liamet és Charlie-t ugyan még bevitték a kórházba, ám később ők is meghaltak. Smith egyelőre tagadja a gyújtogatást és a gyilkosságot.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon