MENÜ
 • Ők lesznek Nicki Minaj sorozatának szereplői

  Összeállt a rapper televíziós projektjének csapata

  Nicki Minaj megtalálta az ABC Family műsorára hamarosan érkező vígjátéka, a Nicki csapatának tagjait – jelentette be egy Instagram-posztban december 18-án, pénteken.

  Az Anaconda slágergyárosa által közzétett bejegyzésből kiderült, a 2013-ban megjelent életrajzi dráma, A megálló üdvöskéje, Ariana Neal játssza majd a főszerepet, amelyet “Nicki Minaj fiatalkori énje ihletett, mielőtt Grammy-jelölt, többszörös platinalemezes szupersztárrá vált”.

  NIcki_Minaj_Anaconda0315_RGB_Howard_Huang

  A névsorra továbbá olyan Hollywood-i csillagok kerültek fel, mint a szupermodellként és színésznőként is ismert Selita Ebanks, aki Grace, Minaj édesanyját alakítja. Az Oscar-díjas Whoopi Goldberg a rapperlány szomszédja, Miss Marthaként kapott vendégszerepet, McCarrie McCausland pedig a slágergyáros bátyjaként tűnik majd fel, míg Wesley Jonathan édesapja, Vincent bőrébe bújhat.

  ariana-neal

  Ariana Neal

  A Pinkprint előadója a minap elárulta, maga is nagy részben kivette a részét a kreatív folyamatból: “Talán túlságosan is belefolyok” – nyilatkozta.

  “Két nappal ezelőtt a szereplőválogatáson voltam. Holnap visszamegyek. Találtam egy lányt, akinek megszállottjává váltam, és játszhatna engem, és valakit, aki a riválisa lehet. Szóval mindkettüket mentorálom. Hagyom, hogy rappeljenek. Egy kicsit táncolgatok velük. Varázslatos volt, nem is tudtam, hogy bennem van, de nagyon szeretem a gyerekeket” – folytatta Nicki Minaj, majd hozzátette:

  “Az első napomon azt mondtam a rendezőnek: ‘Ez nem egy közhelyes fekete sorozat lesz.”

   Forrás: Billboard

  Ajánló

  Ilyen volt az MTV VMA vörösszőnyege

  140 diákot támogatott a STRAND Fesztivál

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak