MENÜ
 • Ők a legnépszerűbb Oscar-jelöltek

  A legnagyobb közösségi oldalakon

  Ha a legismertebb közösségi oldalak felhasználóinak aktivitása alapján választanák ki a 2015-ös Oscar díjkiosztó nyerteseit, a legjobb filmért járó aranyszobrot a Birdman készítői vihetnék haza. Az Adobe Digital Index az idei jelöltek bejelentésének napjától, azaz január 15-étől számító egy hónap alatt több, mint 3 millió posztot gyűjtött be, amik alapján összeállították a legtöbbször említett esélyesek listáját.

  Birdman_Still_2

  Míg összességében Alejandro G. Inarritu vígjátéka bizonyult a legnépszerűbbnek a felhasználók között, a Clint Eastwood Amerikai mesterlövésze iránti érdeklődés nőtt a legtöbbet. Az alkotás a legnagyobbat a Facebookon tarolta, a Twitter nevű mikroblogon pedig a Selmáról beszéltek a legtöbben. A további kategóriákban többek között Bradley Cooper (Amerikai mesterlövész), Julianne Moore (Megmarad Alice-nek), J.K. Simmons (Whiplash) és Meryl Streep (Vadregény) győznének, valamint rendezői munkájáért Wes Andersont (A Grand Budapest Hotel) díjaznák.

  whiplash

  Bár az Oscar idén is hatalmas népszerűségnek örvend, a statisztikából kiderül, hogy a posztok 65 százaléka csalódottságról vagy meglepettségről árulkodott. Mindenesetre, nagy előrelépést mutattak a Legjobb film esélyesei, amikről háromszor több említést tettek a tavalyi évhez képest, a férfi jelöltekre azonban négyszer kevesebben voltak kíváncsiak.

  Forrás: Hollywood Reporter

  Ajánló

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak

  Indul a STRAND és a B my Lake! Íme a részletek

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten