MENÜ
 • Ők a legjobban fizetett nők a zeneiparban

  Befutott a Forbes idei listája

  Az év vége felé közeledve a Forbes magazin idén is sorra publikálja a legtöbbet kereső sztárokat felsorakoztató listák frissített változatát, és a napokban lerántották a leplet az év legjobban fizetett női zenészeiről, az élen Beyoncé-val.

  A Love on Top slágergyárosa 105 millió amerikai dollárt keresett a 2016 júniusától számított 12 hónapon keresztül. A szupersztár Lemonade című vizuális albumának, valamint Formation világturnéjának köszönhetően taszította le a trónról Taylor Swiftet.

  A popdíva mögé Adele került 69 millió dollárral, amit a Forbes szerint nagyészt legutóbbi turnéjának köszönhet. Taylor Swift 44 millió dollárt tett zsebre, ami a harmadik helyhez volt elég, november elején megjelent nagylemezének, a Reputation-nek köszönhetően azonban a jövő évi listán várhatóan jóval magasabb összeggel szerepel majd.

  Celine Dion, aki férje, Rene Angelil tavalyi halála után folytatta Las Vegas-i rezidencia koncertsorozatát, 42 millió dollárral a negyedik helyet kapta meg, nyomában Jennifer Lopezzel. Íme a teljes lista:

  1. Beyonce Knowles: $105 millió
  2. Adele: $69 millió
  3. Taylor Swift: $44 millió
  4. Celine Dion: $42 millió
  5. Jennifer Lopez: $38 millió
  6. Dolly Parton: $37 millió
  7. Rihanna : $36 millió
  8. Britney Spears: $34 millió
  9. Katy Perry: $33 millió
  10. Barbra Streisand: $30 millió

  Forrás: AceShowbiz

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő