MENÜ
 • Ők a Kicsi Óriások nyertesei

  Vasárnap este elérkezett a Kicsi Óriások fináléja, amelyben kiderült, hogy kik lettek az egyes kategóriák – énekesek, táncosok, kis tehetségek – egyéni győztesei.

  A zsűri – Földes Eszter, Geszti Péter és Spáh Dávid – döntése alapján az énekesek kategóriáját Peti, a táncosokét Eszter és Zsolti, míg a kis tehetségekét Olívia nyerte meg. A felejthetetlen élmények mellett a győztesek fejenként másfél millió forinttal lettek gazdagabbak, amelyet szüleik a taníttatásukra fordíthatnak majd.

  kicsi

  Rengeteg tehetséges gyermek, számtalan megható és felemelő pillanat – heteken át tartó izgalmas versengést követően vasárnap a fináléjához érkezett az RTL Klub tehetségmutató-showja. A Kicsi Óriások utolsó adása több szempontból is rendhagyó volt. Egyrészt a Földes Eszter, Geszti Péter és Spáh Dávid alkotta zsűri ezúttal nem pontozta a produkciókat, másrészt pedig a csapatkapitányok is már csak a közönség soraiból szurkoltak a gyerekeknek.

  A nyitányban a Kicsi Óriások történetében először és utoljára állt együtt a színpadon egy közös produkcióval az összes versenyző, amely méltó megkoronázása volt a gyerekek és tanáraik hónapokon át tartó, kemény munkájának.

  Ezt követően az énekesek és a táncosok egyéni produkcióikkal álltak a zsűri elé, míg a kis tehetségek a Schobert Norbert-Rubint Réka házaspárt záporozták meg kérdéseikkel. Földes Eszternek, Geszti Péternek és Spáh Dávidnak már itt meg kellett hoznia az első komoly döntést, hiszen ki kellett választaniuk azt a két kis tehetséget, akik már egyéni produkcióval párbajozhattak a kategória-győztes címért. Martin a Halott pénz egyik slágerével varázsolt bulihangulatot a stúdióban, míg Olívia Péterfy Bori egyik dalát énekelte el, a zsűri szerint kimondottan szépen. A zsűri döntése alapján végül Olívia lett a kis tehetségek kategória győztese.

  Az énekesek közös produkciója után is egyből győztest hirdettek: Peti lett az, akinek odaítélte ezt a megtisztelő címet a zsűri. A táncosok közös produkciója után pedig az is kiderült, hogy Eszter és Zsolti lett a kategória győztese. Az egyes kategóriák győztesei egyébként fejenként másfél millió forintot nyertek, amelyet szüleik a további taníttatásukra fordíthatnak majd.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon