MENÜ
 • Ők a 2017-es BRIT Awards első fellépői

  Közzétették az első neveket

  A BRIT Awards szervezői közzétették a fellépők névsorának első részét! A BRITs fejese, Jason Iley bejelentette, hogy a Little Mix, a The 1975, valamint Emeli Sandé már biztosan ott lesznek a ceremónián, amire 2017. február 22-én kerül sor a londoni O2 arénában.

  A Little Mix idén is visszatér a színpadra a tavalyi ikonikus performanszuk után, aminek keretéen a Black Magic című slágerüket adták elő. Azóta hihetetlenül sikeres évben lehetett részük: miután taroltak a Get Weird turnéval, kiadták negyedik stúdióalbumukat, a Glory Days-et. A csajok valószínűleg legutóbbi kislemezüket, a Touch-t viszik el az eseményre.

  A The 1975 újoncnak számít a BRITs felhozatalán. Az egész világot meghódították második albumukkal, amely 2016 februárjában érkezett, és a rendkívül hosszú, de annál egyedibb i like it when you sleep, for you are so beautiful yet so unaware of it címet viseli. Fellépésüket egyelőre rejtély övezi, de feltehetőleg tartalmazni fogja majd a The Sound slágerdalt, vagy legutóbbi kislemezüket, a She’s American-t.

  A felhozatal első részének egyetlen szólóelőadója Emeli Sandé, aki négy év után először vesz részt a BRITs színpadán, ahová nemrég megjelent második albuma, a Long Live The Angels anyagával áll ki.

  A BRIT Awards jelöltjeit január 14-én, azaz ma este jelentik be egy különkiadásban, amit Craig David, Christine & The Queens, Calum Scott és Rag ‘n’ Bone fellépései színesítenek majd.

  Forrás: CelebMix

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon