MENÜ
 • Ők a 2016-os Billboard Music Awards jelöltjei

  Kihirdették a zenei magazin díjkiosztójának finalistáit

  The Weeknd mindenkit felülmúlt! Az énekes, aki 2015-ben kétszer tudhatta magáénak a toplisták vezető pozícióját The Hills és Can’t Feel My Face című dalaival, a Billboard magazin zenei díjkiosztóján összesen 19 jelölést kapott, 16 különböző kategóriában.

  the-weeknd

  A slágergyárost Justin Bieber követi, aki 11, míg Drake és Fetty Wap 10 szempont esélyesei lettek. Adele neve nyolc alkalommal szerepel a felhozatalban, így nagy eséllyel indul a legtöbb Billboard Music-szobrocska tulajdonosának járó címért, amit jelenleg húsz trófea tulajdonosa, Taylor Swift tudhat magáénak.

  Purpose

  Az első hat, legnagyobb jelentőséggel bíró csoport finalistáit Ciara és Ludacris hozták nyilvánosságra a Good Morning America című reggeli műsorban, majd a hivatalos Facebook- és Periscope-profilokon és az ABC hírműsorában egészítették ki a névsort.

  adele-25

  A 2016-os Billboard Music Awards május 22-én kerül megrendezésre a Las Vegas-i T-Mobile arénában, élőben pedig az ABC tévécsatornán, valamint online közvetítéseken is követhető lesz majd.

  A jelöltek teljes listája ide kattintva elérhető!

  Forrás: Billboard

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő