MENÜ
 • Oda lesz a gyerek?

  Szembesülnie kellett azzal, hogy Tom Cruise előző partnere, Nicole Kidman hogy járt gyerek ügyben a válás során. Most nála is fenn áll a veszély, hogy hat éves kislányát, Surit a bíróság Tomnak ítéli.

  Korábban írtunk arról, hogy a nagy médiafigyelem ellenére is Katie Holmes igen jól viseli a válást. Ez a lelki állapot egészen tegnapig tartott, amikor is szembesülnie kellett azzal, hogy Tom Cruise előző partnere, Nicole Kidman hogy járt gyerek ügyben a válás során. Most nála is fenn áll a veszély, hogy hat éves kislányát, Surit a bíróság Tomnak ítéli.

  Nicole eredetileg vissza szeretett volna térni két gyerekével Ausztráliába, ami azonban meghiúsult. Állítólag a Szcientológiai Egyház, amelynek Tom is tagja, olyan hatékonyan fordította az anyuka ellen a gyerekeket, hogy ők végül szinte könyörögtek, hogy apjuknál maradhassanak. Úgyhogy Nicole is Beverly Hillsben maradt, közel a srácokhoz. Katie-nek most ugyanígy az egyház bosszújától kell tartania.

  Tanulva Cruise előző feleségének tragédiájából, Katie éppen ezért New Yorkban adta be a válási keresetet, ahol nagyobb eséllyel érheti el, hogy lánya nála maradhasson. Eközben férje ugyanazt a los angelesi ügyvédet fogadta fel, aki előző válását is intézte. A nőnek mindenesetre nagyon vigyáznia kell. Nicole-ról az egyház tagjai azt mondogatták a gyerekeknek, hogy “egy szociopata, olyan valaki akinek a viselkedése antiszociális, gyakran erőszakos és erkölcstelen.” Az aknamunkának az lett a következménye, hogy a két gyerek, Isabella és Conor mégcsak mamának sem hívják anyjukat, hanem egyszerűen Nicelo-nak.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon