MENÜ
 • Öccsének hiszik a két méteres lány barátját

  Elisany da Cruz Silva 17 éves kora ellenére már 206 centi magas, szívét pedig egy nála jóval alacsonyabb fiú rabolta el.

  A világ legmagasabb tinilánya megtalálta párját. Első ránézésre azt hinnénk, kisöccsével sétálgat kézenfogva, ám a 22 éves Francinaldo da Silva Carvalho valójában élete szerelme. A fiú mindössze 163 centisre nőtt , így még Elisany válláig sem ér, ám a különleges ízlésű építőmunkást ez cseppet sem zavarja.

  “A munkatársaim mindig azt kérdezik: hogy tudod megölelni? Erre azt felelem, mindennek meg lehet találni a módját” – magyarázta a lány párja. “A személyisége fogott meg igazán, s az, ahogy az emberekkel és velem bánik. Talán az egyetlen zavaró dolog, amikor kéz a kézben járunk, úgy tűnik, mintha az öcsém vagy a fiam lenne” – vallott kapcsolatáról a salinopolisi lány.

  Elisany 11 és 14 éves kora között nőtt a legtöbbet. A hirtelen nyúlás komoly fájdalmat okozott végtagjaiban, ezért orvosai eltávolították szervezetéből a növekedésért felelős mirigyeket. Ez után két és fél centivel kurtább lett, de az iskolabuszba így sem fért be. Társai sokat bántották termete miatt, ezért otthagyta a sulit, és modellnek állt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon