MENÜ
 • Obama ügynökei kurváztak

  Kolumbiai látogatásuk során világraszóló botrányba keveredtek Barack Obama titkosügynökei.

  Az amerikai elnököt védelmező 12 testőr prostibotrányba keveredett, miután egy prostituált feljelentést tett a cartagenai rendőrségen, mondván, a biztonsági emberek igénybe vették szolgáltatásait, de nem fizettek. Ciki!

  Ami tovább fokozza a helyzet súlyosságát, hogy a titkosügynökök közül több is nős. A vádak szerint a titkosügynökök abba a hotelbe vitték fel a kurvákat, ahol az amerikai delegáció és média emberei laktak az elnök kolumbiai tartózkodása során. Egyes források szerint csak egy ügynök vitt fel nőt a szobájába, de a biztonsági főnök jobbnak látta a csapat minden tagját visszahívni és kikérdezni.

  Obama helyi idő szerint pénteken érkezett meg a kolumbiai Cartagenába, ahol az Amerikai Államok Szervezetének 6. csúcsértekezletén arról próbálja meggyőzni a térség állam- és kormányfőit, hogy Washington nem fordított nekik hátat. A mosolyoffenzívát azonban elrontotta – Obamát pedig kínos helyzetbe hozta -, hogy a titkosszolgálat pénteken hazarendelte Cartagenából több ügynökét “helytelen viselkedés” miatt.

  A titkosszolgálat másnap közölte, tizenegy ügynökét felfüggesztette állásából. Közben az amerikai hadsereg is bejelentette, vizsgálatot indított a titkosszolgálatot Kolumbiában segítő öt katona ellen. A katonák ugyanabban a kolumbiai szállodában szálltak meg, ahol az elnöki testőrök.

  A felfüggesztett ügynökök helyett új embereket delegált az Egyesült Államok Obama védelmére. A prosti hotelbe engedése azért is aggályos, mert így bármilyen terrorista is bejuthatott volna a védett szállodába, és az veszélyeztette volna az elnök életét.

  https://mosaiconline.hu/wp-content/uploads/nagyi.jpg

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon