MENÜ
 • Obama bankot rabolt

  Természetesen nem az amerikai elnök úr váltott szakmát, csak a maszkját öltötte magára egy gaz férfi. A külsőségek azonban nem hozták meg a várt sikert.

  Bizarr bankrablásokból sosincs hiány. Olvashattunk már a világ egyik leghülyébb bűnözőjéről, aki markolóval próbált kirámolni egy pénzintézetet, de szintén díjat érdemelne az a szerencsétlen rablási kísérlet, ahol a zsákmány a csillagászati összegnek számító egy dollárra rúgott, vagy megemlíthetjük azt a furcsa életfilozófiával megáldott bácsit, aki azért lépett a bűn útjára, hogy visszamehessen a börtönbe.

  Az első ál-Obama, aki feltűnően ügyelt a külsőségekre: az elnökre hajazó öltönnyel és nyakkendővel is megtisztelte a banki alkalmazottakat.

  Egy újabb érdekes eset történt az Egyesült Államokban: az 52 éves John Griffin az elnöknek álcázva tért be az egyik Bank of America fiókba, hogy némi kiegészítő keresethez jusson. Bizonyára meglepődhettek Merrimack városka rendőrei, amikor arról bejelentés érkezett, hogy Barack Obama épp kirabolja a helyi bankot.

  Griffin ugyanis elegáns öltönyben és nyakkendőben, vigyorogva lépett be a fiókba, arcán egy Obama-maszkkal. A megnyerő összképen csak a kezén viselt bőrkesztyű és a hatalmas reklámzacskó rontott.

  Hiába zsákmányolt jelentős összeget, a rendőrök már az épületnél álltak lesben. A letartóztatás után derült ki, hogy a férfi egy félautomata pisztollyal is kiegészítette a tökéletes jelmezt.

  A farsangi bálon valószínűleg nagyobb sikert aratott volna!

  Forrás: nydailynews.com

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon