MENÜ
 • Ő lett az Éden Hotel legújabb kiesője

  Sor került az utolsó párválasztó ceremóniára

  Az Éden Hotel lakóinak számára egy kalózos játékkal indult a hét: egy kincsesládát nyitó kulcsot kellett átadniuk egymásnak a csapatokat alkotó játékosoknak. A végeredményből kifolyólag Gábor és Tina kerültek veszélybe. Csapatkapitányuk, Gyula helyettük egy másik párt küldhetett volna haza, ám őket dobta a medencébe, így el kellett hagyniuk a hotelt.

  Szerdán újabb feladatot kaptak, egy gyertya ceremónián kellett elmondaniuk, melyik játékosokat tartják a leggyengébbnek. Az esemény végén Orsi és Bence égő gyertyák nélkül maradtak, emiatt két fekete kendő közül kellett választaniuk, és mivel a hosszabb Bencéhez került, neki kellett párt találnia a másnapi tizenharmadik, azaz utolsó párválasztó ceremóniáig.

  eden

  Elsőként Peti mondhatta ki választását, és nem túl meglepő módon ismét Mariann mögé állt, majd Gyula döntött, és Laura mögött kötött ki: elmondása szerint annak ellenére, hogy nem tett semmilyen ígéretet, őt tartja az utolsó lehetőségének. Bence volt a következő, és Barbarát választotta, majd Loki választott és sorsát Laura kezébe adta.

  A lány elmondása szerint mindkét fiúval kapcsolatban csak jó dolgokat tud nyilatkozni, és véleménye szerint mindketten megérdemelnék a fináléban való részvételt, majd ezt követően egyenként is jellemezte őket. Gyulával kezdte, akivel kapcsolatuk hullámzó volt, ennek ellenére mégis kedvelte, majd Lokit biztosította róla, hogy bizalma megingott ugyan, de nem veszett el teljesen. Ezután Krisztián mások véleményét is kikérte: Marianna, Bence és Peti Gyulát tartották volna bent, míg Barbara Lokit hagyta volna a játékban.

  Végső döntését Laura érzelmeit kizárva az alapján hozta meg, melyikük tud hozzásegíteni a játékához, majd kimondta: Lokit erősebbnek tartja, ezért maga mellett akarja tudni, így Gyulának 35 nap után kellett elbúcsúznia a többiektől.

  Kép: TV2

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon