MENÜ
 • Ő lesz az idei MTV VMA házigazdája

  Ismét szupersztár a szerepben

  Katy Perry lesz az idei MTV Video Music Awards műsorvezetője! Az énekesnő zenei produkcióval is készül a legjobb videók díjazására létrehozott eseményen, így ő lett a gála első bejelentett fellépője.

  “Nulla gravitációban gyakoroltam az MTV-vel, űrhajós fagyit eszem, és benne vagyok egy csoportos beszélgetésben Buzz Aldrinnel és Neil deGrasse Tysonnal. Gyere augusztus 27, készen állok!” – áll Katy hivatalos közleményében.

  A szupersztár, aki szeptemberben indul új lemeze, a Witness köré épülő világturnéra, öt jelöléssel indul az idei MTV VMA-n. A Chained to the Rhythm-ért esélyes a Legjobb pop, Legjobb rendezés és Legjobb effektek kategóriában való győzelemre, míg a Bon Appetit a Legjobb művészeti rendezésnek járó díjat kaphatja meg, míg a Calvin Harris-szel, Pharrell Williams-szel és Big Sean-nel közös Feels a Legjobb kollaboráció lehet.

  Ez az első alkalom, hogy Katy Perry kapta a VMA házigazdájának szerepét. A nagyszabású rendezvény tavaly nem rendelkezett hagyományos műsorvezetővel, 2015-ben pedig Miley Cyrus kezébe került a mikrofon.

  Forrás: Variety, MTV

  Ajánló

  Ezek voltak az évtized legnézettebb videoklipjei

  Egy csodálatos filmet mutatott be a Sziget: Wherever You Go

  A jövő vidámparkja megérkezett Budapestre