MENÜ
 • Ő lehet Amy Winehouse

  Kiderült, ki alakítja az énekesnőt az életrajzi filmben.

  Hihetetlen felemelkedésével, korai halálával és tragikus életével Amy Winehouse-ról mindenképp készülni kellett egy életrajzi filmnek. Az Amy címre hallgató, megindító dokumentumfilm után érdekes lesz majd látni, hogy a készítők miként viszik majd filmre a Rehab énekesnőjének szenzációs életét.

  amy-winehouse

  A rendező Kirsten Sheridan lesz majd, aki egyben a forgatókönyvet is írta az eddig cím nélküli projekthez. A rendező eddigi legismertebb műve az Oscar-jelölést kapott Amerikában című fél-önéletrajzi film, amelyet apjával és testvérével együtt írt.

  A Hollywood Reporter információi szerint a főszerepről jelenleg Noomi Rapace-szal tárgyalnak. A 35 éves svéd színésznő leginkább Lisbeth Salander megformálásáról ismert A tetovált lány című filmben és folytatásaiban, továbbá felbukkant a Prometheus és a Sherlock Holmes: Árnyjáték című filmekben is.

  noomirapace

  A producerek remélhetőleg rátehetik a kezüket Amy zenéjére is. A dokumentumfilm megtekintése után sejthetően egy jó ajánlatot követően nem lesz ennek semmi akadálya. Ha láttátok az Amy-t, tudhatjátok, hogy a pénzért bármibe belemegy.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon