MENÜ
 • Ő kapja az idei MTV Movie Awards Generáció díját

  Bejelentették a 2016-os ceremónia első nyertesét

  Will Smith minden idők egyik legnagyobb filmsztárjának számít, és a 2016-os MTV Movie Awards rendezői a Generáció díjjal jutalmazzák majd teljesítményét.

  will-smith

  Smith, aki olyan kasszasikerekben nyújtott alakításairól ismert, mint A függetlenség napja, a Sötét zsaruk és a Bad Boys, legközelebb a Suicide Squad szereplőgárdájának tagjaként érkezik a nagyképernyőkre, immár tizenhétszeres jelöltnek mondhatja magát, amiből ötször vihette haza az Arany Popcorn-díjat, 1994-ben pedig a show házigazdájaként volt jelen az eseményen.

  „Will Smith és az MTV együtt nőttek fel és nagyon klassz történelmen osztoznak” – nyilatkozta a vezető producer posztját betöltő Casey Patterson.

  MTV-movieawardss

  „Az MTV jelen volt Will Smith karrierjének minden fázisában, neki pedig hatalmas része volt abban, ami az elejétől fogva jellemezte az MTV kultúráját. A Kaliforniába jöttem című televíziós sorozattól a zenéjéig és fantasztikus filmekig, Will egy generáció hangja és nem fél kihasználni ezt. A Movie Awards 25. évfordulója a tökéletes év, hogy Nagy Willie előtt úgy tisztelegjünk, ahogyan csak az MTV tud – rengeteg meglepetéssel a tarsolyunkban.”

  A 2016-os MTV Movie Awards április 10-én kerül megrendezésre, a műsorvezetői mikrofonok mögött Kevin Hart-tal és Dwayne “Rock” Johnson-nal.

  Forrás: E! Online

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon