MENÜ
 • Ő az idei év nője a Billboard szerint

  Idén is átadja a címet a zenei magazin

  A Billboard magazin választása alapján Selena Gomez a 2017-es év nője. Az egykori Disney-csillag, aki kétszer vezette a zenei magazin 200-as listáját, november 30-án kapja meg az elismerést az évente megrendezésre kerülő Women in Music, azaz Nők a zenében gálán.

  Az énekesnő, producer és színésznő olyan korábbi díjazott nevekhez csatlakozik, mint Lady Gaga, Taylor Swift, Pink, Katy Perry, Fergie, Beyoncé és a tavalyi győztes, Madonna, aki megható beszédet tartott, amiben mások mellett a feminizmus és a szexizmus témáját is érintette.

  “Selena nem csak a slágerlistákon jeleskedik, hanem folyamatosan inspirálja a fiatal nőket, hogy legyenek autentikusak, ne csak kapjanak, hanem adjanak is, és ne féljenek hallatni a hangjukat” – mondta John Amato, a The Hollywood Reporter-Billboard médiacsoport elnöke.

  Selena karrierje sosem volt jobb formában – 2015-ben és 2016-ban három top tízes kislemezzel, – a Same Old Love-al, Hands to Myself-fel és We Don’t Talk Anymore-al, – állt elő, a sikerszéria pedig folytatódott az idén nyilvánosságra hozott Bad Liar-rel, Fetish-sel és It Ain’t Me-vel. Öt albuma került fel a Billboard 200 top 10 helyezettje közé, a 2013-as Stars Dance és 2015-ös Revival pedig vezették is a toplistát.

  Az énekesnő emellett 13 okom volt című Netflix-sorozat producerjeként és a Coach és Puma reklámarcaként tevékenykedik, emellett rengeteg alapítvány munkájából kivette a részét, 2009 óta pedig aktív nagykövete a UNICEF-nek.

  Forrás: Billboard

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon