MENÜ
 • „Nyugodj már meg Gaga” – a háború folytatódik

  Nagy a botrány Lady Gaga és Kelly Osbourne körül.

  Lady Gaga egy nyílt levélben szólította fel a „Fashion Police” készítőjét, hogy ne legyen ennyire sértő műsorában. Levele után, nem meglepő módon, hatalmas rajongótábora azonnal Osbourne ellen fordultak, egyes rajonongók egyenesen a halálát kívánják. A kis szörnyecskék folyamatosan közzéteszik szörnyű szándékaikat a Twitteren.
  Joan Rivers, a híres amerikai komikus és Kelly barátnője, azonnal védelmére kelt.

  „Úgy gondolom, ezzel nagyon meg fogom sérteni Gagát egy időre. Viszont elkerülhetetlen a tény, hogy állítása szerint nagyon szereti az állatokat, ennek ellenére mégis gyakran visel prémet” – mondja Joan.
  „A Fashion Police a humorról szól. Minden ember tudja, hogy ugyanazokban a klubokban dolgozott régebben, ahol én is. A rajongói nagy része meleg, nem tudja értékelni a poént? Az Isten szerelmére, nyugodj már meg!”
  Rivers továbbá azt is kijelentette, hogy Gagának inkább térdre kéne borulnia és hálát adnia az égnek, mivel képes egy formátlan orral évente dollármilliókat keresni.

  A műsor producere, Melissa Rivers az említett levél után, egy tipikus „bajos csajnak” nevezte Gagát.

  „Csalódott vagyok, hisz mindketten a szórakoztatóiparban dolgozunk. Felháborít amikor valaki azt mondja, hogy a műsorunk bántó jellegű. Ez a műsor a divatról és a komédiáról szól. Még senkire nem mondtuk hogy rossz ember lenne. Folyamatosan fotózzák őket, ingyen kapnak ruhákat. Ha egy ruha béna, és mi ezt meg is mondjuk, kit érdekel? Fel a fejjel, és ne vegyél mindent ennyire komolyan. Amikor Kelly tegnap felhívott, azt mondtam neki, hogy ne válaszoljon Gaga üzenetére. Örömmel olvasom, ahogy Sharon kiállt a lánya mellett. Gaga sokak számára példakép, nagy hatalma van, ha egyet fordul mindenki megy utána – végül is ilyen egy tipikus bajos csaj.”

  Hogy a történetnek mi lesz a vége, még nem tudni, de remélhetőleg kibékül a két énekes.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon