MENÜ
 • Nyolc férfit fertőzhetett meg a herpeszes tini 18+

  Marquitát nem érdeklik a következmények.

  „A legtöbb fiú azt kéri, ne kelljen óvszert használnia, szóval egyáltalán nem érzem magam felelősnek. A legtöbb nem is kérdez a korábbi szexuális életemről, ha pedig mégis, nem érdekli őket. Ez az ő hibájuk is!”

  Így védekezett az a tini, aki bevallotta, annak ellenére, hogy az egyik legártalmasabb szexuális úton terjedő betegség fertőzte meg, nyolc partnerrel szeretkezett védekezés nélkül.

  A tizenkilenc éves Marquita Church öt éve él aktív szexuális életet, a herpesz egyik legfertőzőbb formáját pedig három évvel ezelőtt vette át egyik partnerétől. A betegséget azután vette észre magán, hogy véget ért klamídia-kezelése. A herpesz fájdalmas, égető kelésekkel, kiütésekkel jár, melyet ugyan az orvosai kezeléssel enyhítettek, de a vírus azóta is ott él Marquita testében. Ráadásul megszámlálhatatlan partnere mit sem tudva erről azóta is egyéjszakás-kalandokba bonyolódik vele, elkapva és továbbadva a betegséget.

  „Miután kiderült, hogy egész életemben hordozni fogom a vírust, nagyon rosszul éreztem magam. Úgy gondoltam akkoriban, soha többé nem fogok lefeküdni senkivel. Ráadásul mivel allergiás vagyok a latex alapú óvszerre, a többi fajta pedig egyszerűen túl drága, szóba sem jöhetett, hogy azt használjam. Aztán persze visszatért a libidóm és vele együtt a régi jó szokások is, úgyhogy volt pár partnerem. De egyikük sem panaszkodott eddig.” – mesélte a lány.

  Marquita szülei valószínűleg büszkék lányukra, akinek a súlyos betegség, az állandó kiütések és kelések mellett olyan következményekkel is számolnia kell, mint a meddőség. Ráadásul, ha valamilyen csoda folytán mégis teherbe esik – amire valljuk be, van némi esély – a gyermeke már az anyaméhben megfertőződhet a súlyos betegséggel, vagy vakon születhet meg.

  A herpesz az egyik legsúlyosabb szexuális úton terjedő betegség, mely nagyon sok esetben férfiaknál és nőknél egyaránt meddőséghez vezethet. Szerintünk ezek alapján mégsem olyan drága a latex-mentes óvszer…

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon