MENÜ
 • Nyolc éves kisfia mentette meg az apa életét

  Gyerekével együtt szenvedett autóbalesetet az édesapa, fia pedig megőrizve lélekjelenlétét, kiszállt a roncsból, és másfél kilométert futott hazáig, hogy segítséget hívjon a súlyosan sérült férfihoz.

  Éppen az édesapjával autózott Massachusetts környékén Joshua Garcia, amikor a járművűk irányíthatatlanná vált és a szalagkorlátot áttörve egy sebes sodrású patakban landolt, szerencsétlenségükre orral előre.

  Az autó két utasának be volt kötve a biztonsági öve, ezért túlélték a zuhanást, de az apuka lábai beszorultak a kaszniba ezért nem, hogy kimenekülni de mozdulni sem tudott. Ráadásul súlyos sérüléseket szerzett és félő volt, hogy elvérzik.

  A nyolc éves fiának nagyobb szerencséje volt, ki tudott mászni az autóból, de mivel messze voltak minden lakott területtől, és az apja telefonja a vízbe esett nagyon gyorsan döntést kellett hoznia. Fogta hát magát, átgázolt a rohanó folyón, felmászott a töltésen és megállás nékül haza szaladt a másfél kilométerre lévő házukhoz, hogy értesítse az anyját.

  Joshua ügyességének köszönhetően a mentők akiket az édesanya riasztott a balesettől számított egy órán belül a helyszínre értek és sikerült az apját még élve kimenteni a kocsiból.

  Ajánló

  Ilyen volt az MTV VMA vörösszőnyege

  140 diákot támogatott a STRAND Fesztivál

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak