MENÜ
 • Nyitnak a szabadtéri szórakozóhely

  Pardon helyett Park

  Tegnap este egy Tankcsapda- koncerttel nyílt volna meg a Zöld Pardon, de a XII. kerületi önkormányzattól mégsem kapott engedélyt. Kővári Zsuzsannától, a ZP ügyvezetőjétől elmondta: a döntést követően 15 napjuk van a fellebbezésre, de már a héten szeretnék beadni. Így az újabb jogi huzavona után május elején megnyílhat a Zöld Pardon.

  Ugyancsak május elején, pontosabban 3-án nyit a Budapest legnagyobb befogadóképességű szabadtéri kulturális központjaként beharangozott Park. A létesítmény a Rákóczi híd pesti hídfőjének közelében található, és öt állandó helyszínnek várja majd a tervek szerint akár 12 ezer bulizót.

  A Gödör Klubot öröklő Akvárium körüli park már önálló szórakozóhelynek tekinthető: csak jó időre, pokrócra és dobozos sörre van szükség. Idén padokat is kitettek, és nyárra a WC-k hiánya is rendeződhet, ugyanis kihelyeznek egy 16 állásos mobil toalettet.

  Végül pedig egy budai csemege: bár a Kobuczi-kert talán nyugisabb, és a vendégek inkább a 20-30-as korosztályt képviselik, mégis megéri meglátogatni. A nyitóbuli április 27-én lesz, Ferenczy György és a Rackajam, illetve a Budapest Nufolk Revolution fog fellépni.

  És te hol bulizol nyáron?

  Forrás: metropol

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon