MENÜ
 • Nyilvánosan jelent meg új szerelmével Harry herceg

  Most már hivatalos: a trónörökös legkisebbik fia becsajozott. Harry az évi rendszeres családi síelésre is magával vitte Cressidát.

  A 28 éves brit herceg – elméletben – már két éve szingli. Most azonban úgy tűnik, hogy egy ifjú megnyerte a szívét. A páros éppen Svájcban romantikázik, ahol a királyi család Harry nagybátyja, András herceg ötvenharmadik születésnapját ünnepli. “Ide csakis különleges vendégek érkezhetnek, ez a legbelsőbb kör “– mondta egy bennfentes a születésnapról. – “Nyilvánvaló, hogy Harry komolyan gondolja ezt a kapcsolatot, ha elhozta Cressidát“.

  A herceg egyébként nem sokat árult el négy évvel fiatalabb barátnőjéről, csak annyit tudni, hogy május óta ismerik egymást, és hogy egy időre szüneteltették a kapcsolatukat, miután nyáron fény derült Harry Las Vegas-i nőügyeire. “Leveleztek egymással, amíg Harry Afganisztánban volt, és azután jöttek össze, hogy januárban hazajött a harcmezőről” – tette hozzá a bennfentes.

  A Daily Mail információi szerint a herceg hamarosan bemutatja párját nagyanyjának, II. Erzsébetnek, aki egyébként tavaly közölte vele, hogy csak olyan lányt vihet a Buckingham-palotába, akivel hosszú távra tervez.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon