MENÜ
 • Nyílt levélben számolt be a szexuális zaklatásról Woody Allen lánya

  Tovább gyűrűzik az 1992 óta tartó botrány a híres színész-filmrendező, Woody Allen nevelt lányának állítólagos molesztálása körül.

  A New York Times Pulitzer-díjas bloggere, Nicholas Kristof azért tette közzé a levelet, mert Dylan Farrow most először írt maga a történtekről. A szívszorító levélben szól az apja mellett kiállt sztárokhoz is:

  „Mi lett volna, ha a te gyerekeddel történik, Cate Blanchett? Louis CK? Alec Baldwin? Mi lett volna, ha te vagy az, Emma Stone? Vagy te, Scarlett Johansson? Már kislányként is ismertél, Diane Keaton. Elfelejtettél?”

  woodyallen

  Cate Blanchett válaszolt Dylan levelére:

  „Ez nyilvánvalóan egy hosszú és fájdalmas helyzet volt a családnak, remélem, hogy megoldásra és békére lelnek.”

  Woody Allen évekig élt kapcsolatban Mia Farrow színésznővel. Amikor az ominózus eset állítólag megtörtént, a színész tárgyalni ment a családi házba a gyerekek láthatási jogáról, illetve a tartásdíjról, hiszen ekkora már fény derült viszonyára Soon-Yi Previnnel. Soon-Yi a közhiedelemmel ellentétben nem Allen, hanem Mia Farrow és előző párja, André Previn örökbefogadott gyermeke volt.

  Az ügyet annak idején még csak nem is tárgyalták, mert az esetet hat hónapig vizsgáló rendőrség szerint nem sikerült perdöntő bizonyítékkal alátámasztani a már egyébként is bizonytalan lábakon álló vádakat. Még orvosszakértőket is bevontak, de ők is arra jutottak, hogy Dylant nem zaklatták. Egy évvel később sor került az elhelyezési perre is, mely során az orvoscsoport vezetője eskü alatt vallotta, hogy az a verzió lehetségesebbnek tűnik, hogy Mia tanította be lányának mit kell mondania. A kislány vallomásában ellentmondások voltak. Ahhoz a videós vallomáshoz képest is, amit anyja vett fel korábban. Ezt ráadásul megvágták, illetve három nap leforgása alatt készítették el.

  woodyallenmiafarrow

  Woody Allen hajlandó volt részt venni hazugságvizsgálaton is, amit viszont Mia Farrow megtagadott. A poligráfos vizsgálat a férfit igazolta.

  Persze az a verzió is lehetségesnek tűnik, hogy a vádak valósak, hiszen miért ragaszkodna még 20 év után is a Farrow család a történethez. És miért gyűlöli mindenki Allent, beleértve egyetlen fiát, Ron Farrow-t is. Már ha valóban a fia, hiszen azok a pletykák is szárnyra keltek, hogy anyját akkoriban romantikus szálak fűzték Frank Sinatrához.

  Allen a levéllel kapcsolatban a Hollywood Reporternek azt nyilatkozta, hogy a vádak szégyenletesek, és hamarosan reagálni fog rájuk.

  Képek forrása: wikimedia.org. guardianlv.com

  Forrás: theguardian.com

  Dudok Kata

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon