MENÜ
 • Nyert a lottón, de…

  ...egyszerűen nem tudja mire költse a pénzét

  Szinte mindenki álmodozik arról, mennyi mindent vásárolna ha egyszer szerencséje lenne és elhozhatná a főnyereményt a lottón. Van az a nagyon kevés szerencsés, akinek ez tényleg össze is jön. Egyiküket David Ashcroftnak hívják. David 16 évvel ezelőtt több, mint 15 millió dollárt nyert, a pénz nagy részével azonban a mai napig nem tud mit kezdeni.

  A 46 éves férfi például a mai napig a szüleivel él és bútorjavítással foglalatoskodik. Édesanyja állítása szerint azért párszor költött a tetemes vagyonból. Például új családi házba költözött szüleivel, akiket egy lakókocsival is meglepett, ezen kívül egy Mitsubishit is vásárolt, sőt, egy Ferrarit is, azt azonban később egy rokonának ajándékozta.

  16 évvel ezelőtt David a következőket nyilatkozta: “Átlagos ember vagyok, befelé forduló. Talán ez változtatni fog rajtam. Bár remélem inkább nem.” Úgy tűnik igaza lett. Talán jobb is. Ahogy szomszédja fogalmazott: “A legtöbb ember arra költené, hogy megvalósítsa gyerekkori álmait. De David tökéletesen boldog így.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon