MENÜ
 • Nyerd meg Justin Bieber legújabb lemezét!

  Itt a Purpose!

  A Selena Gomez Revival lemezének nagy sikerére való tekintettel, most nem kettő, hanem három lemezt sorsolunk ki!

  Három év telt el a kanadai származású énekes nagysikerű albuma, a Believeóta. Justin Bieber a tinisztár szerepét (szó szerint) levetkőzve immáron felnőtt előadóként tért vissza, a mai napon megjelent várva-várt új nagylemeze, a Purpose hangulatán pedig érezhető Skrillex közreműködése. A dalok is egy érettebb, szélesebb közönséghez szóló Justint tükröznek.

  bieber

  A korong máris a magyar iTunes albumeladási lista élén áll, az elsőként megjelenő “What Do You Mean” hetek óta hatalmas rádiós sláger, melyet a “Sorry” és az “I’ll Show You” című dalok követtek.

  justin-bieber-ck-worst-nightmare

  A Billboard Top 40-es listáján a „What Do You Mean” az első helyre ugrott, és megdöntötte a Spotify globális játszási rekordját, a megjelenését követő hónapban 100 milliószor hallgatták meg.

  bieber11

  Justin Bieber visszatérését már az MTV VMA-n is hatalmas örömmel fogadták rajongói, az októberben rendezett MTV EMA-n pedig több díjat is bezsebelt, többek közt ő lett a „Legjobb Férfi Előadó”, és a „Legjobb Rajongók” díját is átvehette, így nem csoda, hogy hatalmas várakozás előzte meg a ma megjelent nagylemezt, amely már az összes digitális platformon elérhető.

  MOST MEGNYERHETED AZ ÉNEKES LEMEZÉT!

  iTunes: http://apple.co/1LwvEg1

  Google Play: http://bit.ly/1MblLom

  Spotify: http://bit.ly/1PrhXDd

  Deezer: http://bit.ly/1QlFHJ 5

  Songo: http://bit.ly/20QMMFj

  Nem bonyolítjuk a játékot, egyszerűen csak like-old a MosaicOnline és a Universal Facebook oldalát, és ha ezt megtetted, írd kommentbe, hogy lájkoltad ITT.

  A játék november 13-tól 17-ig tart. Sorsolás november 18-án.

  Sok sikert!

  Ajánló

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak

  Indul a STRAND és a B my Lake! Íme a részletek

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten