MENÜ
 • Nyaralás luxuspalotában

  Jay-Z és gyönyörű felesége, Beyoncé úgy döntöttek, hogy idén hosszú nyaralásra mennek és az egész augusztust egymásnak szentelik. Négy hétnyi időhöz természetesen meg kellett találni a megfelelő szállást is.

  Jay-Z és gyönyörű felesége, Beyoncé úgy döntöttek, hogy idén hosszú nyaralásra mennek és az egész augusztust egymásnak szentelik. Négy hétnyi időhöz természetesen meg kellett találni a megfelelő szállást is. Gondolhatnánk, hogy esetleg sátorozni mennek, vagy puccos hotelbe, de nem. Ők inkább egy tizenkét hálószobás kis apartmanba vonulnak vissza élvezni a nyár utolsó hónapját.

  A két, egymásba művészien photoshoppolt kép természetesen nem méretarányos, azaz Beyoncé haja például nem tesz ki egy egész úszómedencét. Az viszont igaz, hogy a luxuspalota havi bérleti díja valahol bőven háromszáz millió magyar forint felett jár. A tizenkét hálószoba mellé a bérlő emellett kap többek között bowling pályát, kinti és benti úszómedencét és teniszpályát is.

  A hodály egyébként New York államban található, Hamptonsba, amely egyébként is közkedvelt üdülési célpont az amerikai felső tízezer körében. Ha a pár esetleg megunná a napozást, vagy az úszkálást valamelyik medencében, akkor még mindig ott a lehetőség többek között falat mászni, elmenni az épület saját vetítőtermébe, virtuális golfleckéket venni, vagy éppen squasholni.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon