MENÜ
 • Nyaral az RTL Klub

  Szabadságra megy a Barátok Közt, amerikai sorozatoké és a filmeké a nyár az RTL Klubon

  Bár a nyár nem az egész estés showműsorok időszaka, az RTL Klub nézői a vakáció alatt is jól szórakoznak majd. Sorozatok és filmek teszik felejthetetlenné a nyarat. A piacvezető kereskedelmi csatorna nyári műsorstruktúrája július 2-ától indul, ekkor nyári szabadságra mennek a Barátok Közt szereplői is.

  Az RTL Klub igyekszik az iskolai szünethez és a szabadságolásokhoz igazodni, ezért július 2-ától áttér a nyári műsorstruktúrára. Június 29-én pihenőre mennek a Berényi család tagjai, így a Barátok Közt rajongói kénytelenek nélkülözni kedvenceiket, de így sem maradnak megfelelő szórakozás nélkül. A 18.30-kor jelentkező Híradó, majd a 19.10-kor kezdődő Fókusz után hétfőn, szerdán és csütörtökön családi mozifilmeket láthatnak az RTL Klub képernyőjén. Kedd esténként vadonatúj évaddal – így Magyarországon még nem vetített részekkel – jelentkezik a Castle, a Mentalista és a Grace Klinika, míg péntekenként a CSI Miami és a Gyilkos elmék legújabb epizódjait követhetik a nézők. Sőt, ezen a napon mutatkozik be az RTL Klubon egy új sorozat: a Lasko – Sziklaöklű szerzedes kalandjai, amely a népszerű Cobra 11 alkotóinak nevéhez fűződik.

  Ha nyár, akkor nem maradhatnak ki a filmek sem. Olyan örökzöld filmsikerek szerepelnek a nyári műsortervben, mint A három testőr, a Táncoló talpak, a Taxi2, A gagyi mami, Az istenük a fejükre estek két epizódja, vagy éppen A kölyök. És ez a felsorolás korántsem teljes.

  A nyári műsorstruktúra beköszönte előtt, június 29-én este jelentkezik az RTL Klub egyik új szuperprodukciójának, a Házasodna a gazda című műsornak az első epizódja, amelyben a nézők megismerhetik azt a nyolc gazdát, akik Lilu közreműködésével az igaz szerelmet keresik majd, miközben megmutatják a vidéki élet szépségeit.

  Idén nyáron is érdemes lesz televíziózni, hiszen a jó időt az RTL Klub nem vakációval köszönti.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon