MENÜ
 • Nyalókában csempészett heroint

  Szokatlan módját választotta a drogcsempészésnek a mexikói férfi.

  Százhetvenkét darab heroinnal töltött nyalókát találtak a 45 éves Rafael Quinonez Jiminez kézipoggyászában a reptéri ellenőrzés során.

  A férfi Guatemalából érkezett Orlandoba, ám leszállás után a reptéren dolgozó vámügyi ellenőröknek feltűnt, hogy túlságosan feszülten viselkedik, ráadásul rendkívüli módon izzad. Ezután átkutatták kézipoggyászát, és több, mint 3 kg heroint találtak benne, melyeket a férfi nyalókákba rejtve próbált átcsempészni az Egyesült Államokba.

  “Amikor kibontottam az egyik nyalóka csomagolását és megpillantottam a vékony cukorréteg alatti fehéres gömböt, azonnal tudtam, hogy mivel állunk szemben.” – nyilatkozta John Huang különleges ügynök.

  Jiminez minderre azt a magyarázatot adta, hogy Guatemalában egy ismeretlen 500 dollárt fizetett neki azért, hogy a nyalókákat Floridába szállítsa, mindeközben ő mit sem tudott arról, hogy azokban mi található.

  A vámellenőrök szerint azonban az a tény, hogy Jiminez 1500 dollár készpénzt tartott magánál letartóztatásakor, valamint a vizsgálat előtti furcsa viselkedése mindezeknek ellentmond. A férfit előzetes letartóztatásba helyezték és nagy valószínűséggel hosszú börtönbüntetésre számíthat.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon