MENÜ
 • Novák Éva visszatér

  A fodrásznőt, Évát alakító színésznő, Csapó Virág az elmúlt években a családjának és a színháznak élt. Hamarosan azonban ismét látható lesz Magyarország legnépszerűbb sorozatában!

  Éva utoljára kilenc évvel ezelőtt, 2003-ban tűnt fel az RTL Klub műsorában. Az azóta eltelt időben nevelte két lányát, valamint a kaposvári Csiky Gergely Színház színművésze volt. A Barátok Köztben annak idején Novák Laci feleségét alakította és fodrász üzlete volt a Mátyás téri házban. Távozásának oka az volt, hogy terhes lett második lányával, a történet szerint pedig hozzáment Szilágyi Tamáshoz és vidékre költözött.

  Csapó Virág a legelejétől szerepelt a sorozatban. “2003-ban szerepeltem utoljára a sorozatban. Kicsit furcsa, de jó érzés volt visszatérni a régi kollégák közé.” Annak ellenére, hogy szomorú apropóból szerepel újra. “Amikor megtudtam, hogy mi a téma, egy kicsit összeszorult a szívem. Mindig nehezen viseltem a temetéssel kapcsolatos dolgokat. Főleg koporsóban nem bírom látni az illetőt. Nem jó az, ha a koporsós kép marad meg az ember emlékezetében. Emiatt nehéz volt a forgatás.”

  A visszatérés oka ugyanis sorozatbeli fia, Csaba halála. Ennek ellenére várhatóan csupán néhány napig fog szerepelni a sorozatban, amely hamarosan a hatezredik epizódjához érkezik.
  forrás: blikk.hu

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon