MENÜ
 • Norbi is indulhat A Nagy Duettben

  A két műtéten is átesett fitneszguru szerepet vállalt a show-ban, azonban féltik az izgalmaktól, így orvosa dönt arról, hogy részt vehet-e a produkcióban.

  Schobert Norbi élete az elmúlt évben nem túlzás azt állítani, hogy egy hajszálon függött. Szerencsére minden jól alakult, és Norbi jelenleg otthon lábadozik, a mozgástól és a kemény fizikai terheléstől eltiltották az orvosok. Azonban a nyugalmas napok nem biztos, hogy sokáig tartanak, ugyanis Norbi meghívást kapott a Super TV2-n induló énekversenybe, és minden jel szerint igent mond.

  A fitneszguru Facebook-oldalán írta meg, hogy még tavaly beválogatták a A Nagy Duettbe.

  “Egyfelől mennék, másfelől viszont félelmeim vannak. Szerintem stresszel nem jár a műsor, és komoly vonzerőt jelent számomra, hogy profi tanároktól tanulhatnék énekelni, ami szerintem kellemes élmény lenne. A félelmeim abból adódnak, hogy nem tudom, mennyi terheléssel jár a felkészülés, a próba. A másik, hogy pont most köszönt be az influenzaszezon, minél több ember vesz körül, annál nagyobb a veszély.”

  A sztár rajongói féltik Norbit, és azt tanácsolják neki, hogy hagyja ki a műsort és inkább pihenjen, mert nem éri meg visszaesni.

  Norbi hozzátette, hogy habár nagyon szereti a zenét és a mozgást, természetesen csak orvosi engedéllyel venne részt a show-ban.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon